Kolibrie HexEditor: 'KHE'

WIE IS DE BAAS IN UW BINARIES ?

SYSTEEM-EISEN VOOR KOLIBRIE HEXEDITOR
Windows® 2K/XP/Vista/7/8. Als u in Vista, 7 of 8 buiten de gebruikersmappen een bestand wilt openen, moet UAC uitgeschakeld zijn en moet u KHE eventueel met Administrator-rechten starten.

WAT KAN ER ALLEMAAL ?
Dit is echt een wolf in schaapskleren, piepklein, maar zeer machtig, deze HexEditor voor moderne Windows-versies. Hij kan elke byte in een bestand veranderen, bytes invoegen, bytes tussenuit verwijderen, snel zoeken, bestanden kleiner maken, of juist groter, het is geen probleem. Ook bestanden van GigaBytes groot niet.

Het programma is stand-alone, portable dus, overal neer te zetten. Het makkelijkst is misschien nog wel (een snelkoppeling op) het bureaublad of in het snelstartmenu, dan kan er zo een bestand op gesleept worden. Ook kan de HexEditor via het te openen bestand opgezocht worden met "Openen met", met de rechter muisknop.

Een paar kleine onvolkomenheden zijn met versie 1.03 opgelost. In versie 1.06 is het gebruikersgemak qua terugschrijven verbeterd. En in versie 1.07 is het knipperen en traagheid van de bytes voorbij het einde van de file verleden tijd.
Download de HexEditor KHE107.zip hier (34 KB)


 
     Laatste update: 20 november 2014